REALITY-CHECK

Få en ultrakort clairvoyance, og få svar på to spørgsmål. Sådan får du klarhed istedet for tvivl, imens du ser om en hel clairvoyance er noget for dig.

RUL NED FOR AT SE HVORDAN JEG KAN HJÆLPE DIG

Clairvoyance

En detaljeret og velskrevet clairvoyance bringer vished hvor der før var tvivl. Jeg beskriver forståeligt hvorfor du gang på gang støder på de samme udfordringer i livet, og du får redskaber at arbejde videre med i lang tid fremover.
1200,-

Husrensning

Jeg sørger for at det igen bliver rart for dig at være hjemme. Jeg fjerner ånder, og sørger for at de ikke kommer igen. Desuden giver jeg dig og din familie redskaber I kan bruge til at undgå at tiltrække ånder igen.
1200,-

Healing

Fortrængte følelser skaber blokeringer i din krop. De kan være årsag til depression, sorg og vrede – og på sigt sygdom, træthed og fysisk utilpashed. Healing løsner blokeringerne, og sørger for at du kan leve lykkeligt uden at være hæmmet.
800,-

Reality-check

Her får du en mini-clairvoyance, idet du kan stille to spørgmål. Du kan bruge et reality-check når det meste i dit liv fungerer, men hvor der bare er et eller to irritationsmomenter, som du har brug for hjælp til at få udryddet.
399,-